Bengkel Latihan Setahun Mokhdar di Johor Bahru, Johor sesi 2020

No comments

Pendaftaran Bengkel Intensif Matematik Mega kemasukan Feb 2020 kini dibuka 

 

1. Anak anda lemah Matematik? Atau, nak tingkatkan penguasaan Matematik mereka ke tahap jauh lebih tinggi? Baca..

2. Inilah satu-satunya sesi yang mempunyai pengisian ‘Scan & Fix’ dari bab asas hingga soalan advance Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT)

3. Anak-anak anda akan jalani latihan yang berbeza-beza sesuai dengan tahap penguasaan asas Matematik mereka. Ada anak tahun 6, tetapi lemah Matematik bermula dari tahun 4 lagi, ada pula anak tahun 5, tetapi tahun 1 hingga 4 tiada masalah, hanya lemah Matematik tahun 5 sahaja. Kami akan bantu ‘scan’ dan perbaiki kemahiran Math Problem Solving Skills mereka sehingga cekap. Guru kelas & rakan pasti terkejut kagum.

4. Walau sekuat mana sekalipun ikhtiar kita lakukan, selagi Matematik tahun sebelumnya masih lemah dan tidak diperbaiki, selagi lemah penguasaan darabnya, lemah pecahan, peratus & perpuluhan, lemah tukar unit masa & waktu, panjang, jisim, isipadu dll, lemah soalan berbentuk ayat, selagi itulah keputusan Matematik mereka sukar ditingkatkan dari paras lemah

5. Lebih membimbangkan bilamana mereka masuk ke alam menengah nanti, tetapi result Matematiknya masih belum memuaskan

6. Lemah Matematik, bermakna lemahlah daya keyakinan diri mereka untuk lebih berdaya saing dengan rakan sekelasnya kelak. Cabaran masa depan pula dijangka berganda lebih mencabar.

7. Kita tak mahu anak kesayangan kita lupakan impian yang mereka impikan sewaktu di sekolah rendah untuk menjadi seorang doktor, pilot, jurutera, arkitek, lecturer, guru, ahli perniagaan dll. NO!.. Kita elakkan perkara itu berlaku. Peluang masih cerah, harapan masih ada insyaAllah

8. Maka jemput daftar anak anda sertai sesi intensif kami segera. Sesi yang bakal berlangsung selama 7 jam setiap bulan ini (setiap Selasa – bermula 4 Feb, jam 8pm hingga 945pm di Bandar Baru Uda) bakal dikendalikan oleh 2 tenaga pengajar Mokhdar bertaraf pakar & berpengalaman. (Terhad 20 tempat untuk peserta 8 hingga 12 tahun, dan 5 tempat untuk peserta menengah) 

10. Berminat untuk daftar anak sertai sesi kami? Sila klik untuk pertanyaan di whatsapp –> https://tinyurl.com/bengkelmokhdar

Atau,

11. Sila klik untuk dapatkan info di facebook kami
–> https://tinyurl.com/vqms86l

12. Daftar segera selagi masih ada peluang & ruang untuk diikhtiarkan insyaAllah. Tempat terhad untuk 25 peserta sahaja (max)

Jumpa anda disana!

Admin
http://www.mokhdar.com

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.