Testimoni Kaedah Mokhdar – Cleopatra

No comments

gt CLEOPATRASemasa sesi penutup BISM di di Rawang, Puan Cleopatra yang menghantar dua anak untuk ikuti bengkel seminggu tersebut, memaklumkan :

“Dulu Farhana dan adiknya, Nur Dinie Ellysa, bukanlah pelajar top-ten. Malah Dinie ditempatkan dalam kelas kedua.  Perubahan mendadak berlaku selepas pulang dari BISM. Farhana yang dalam percubaan  UPSR cuma dapat 3A, mendapat 5A dalam UPSR yang diduduki selang seminggu selepas tamat BISM.  Beliau terus praktik Mokhdar bersama adiknya dan dalam PMR tahun lepas, beliau dapat 8A.  Kini di ting. 4, bagi subjek Matematik dan Geografi, dia sentiasa dapat 100%.”

“Dinie pula yang semasa di Tahun 4 berada di kelas kedua telah dimasukkan ke kelas pertama pada tahun berikutnya dan sehingga kini, dalam setiap ujian dan peperiksaan, tidak pernah dapat selain daripada tempat pertama dalam kelas. ”

“Sumbangan program ini terhadap perkembangan anak-anak saya memang amat besar, sebab itu saya dan suami, Zulkifli bin Othman, tidak teragak-agak menghantar adik-adik mereka pula untuk jalani program ini.”

Keterangan gambar :
Puan , 38, bertugas di Affin Bank, Bandar Pusat Jengka, bersama anak-anak  ketika hadiri sesi penutup BISM di Rawang, Selangor, pada 20hb Sept yang lalu. Dua dari kanan ialah Nur Farhana Fazureen, yang mendapat 8A dalam PMR 2013).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.