Testimoni Kaedah Mokhdar – Rabiatul

No comments

gt mashitah lehHingga kini Rabiatul masih praktik Mokhdar

“Saya amat bersyukur ke hadrat Allah kerana telah dipertemukan dengan En.Mokhtar dan telah diperkenalkan dengan sistem yang telah banyak membantu anak saya, Rabiatul Adawiyah bt Rosli. Anak saya bermula dari 0 – 2 markah setiap kali ujian Matematik sejak berada di sekolah menengah. Setelah berjumpa Mokhtar yang ketika itu sedang membuat roadshow dari sekolah ke sekolah, tergerak hari saya untuk menghantar anak ke Country Homes, Rawang, selama 7 hari di bawah bimbingan Mokhtar sendiri. Saya amat berbangga dengan pencapaian anak dalam SPM (B+ untuk Matematik).”

“Perubahan inilah yang mendorong saya untuk terus menghantar anak saya yang seterusnya untuk ikuti program ini. Rabiatul pula masih lagi mengikuti latihan perguruan di Institut Perguruan Batu Rakit (TESL). Yang amat membanggakan saya ialah Rabiatul masih lagi praktikkan sistem Mokhdar dalam tugasan harian beliau sebagai seorang bakal guru.”

(Catatan : Puan Mashitah bt Leh mengajar Bahasa Malaysia di SK Sungai Isap manakala suami beliau, Rosli bin Osman, adalah Pengarah Jabatan Korporat dan Pengurusan Kualiti, Majlis Bandaran Kuantan. Kenyataan di atas ditulis oleh Mashitah dan disiar sepenuhnya tanpa diedit. Tarikh gambar dan kenyataan diambil : 30hb Jan 2015).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.